Szellemgyógyászat

 

 

 

       

                                         

                                           

 

      

Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben Minden betegség a lélekből, vagy szellemből fakad.

A fizikai testben csak a tünetek találhatók.

Az ember három dimenzióban működik. A szellemünk képes egy magasabb dimenzióban is működni, ezzel a technikával a súlyos betegségeket szellemi szinten, magasabb dimenziókban gyógyítjuk.

Szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt.

A gyógyítást a láthatatlan testekben végezzük el:szellemtestben, illetve a lélektestben,ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe.

A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik.

A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, ami az egészség feltétele. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka egy súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása. Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző lelki harc, amikor az ember faladja. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sőt gyakran kimondják, inkább meghalok de ezt nem tudom ,vagy nem akarom csinálni....És a sejteknek memóriájuk van!! Aztán a  feladotot megoldjuk,és már el is felejtettük talán , hogy egyszer feladtuk.Mi igen de a sejtek nem.És jön valami amikor a szervezet kicsit elesik,lehet akár egy nátha is,és a sejtmemória felébred,ők élni akarnak és elkezdenek szaporodni.Hogy hol ? azt jelzi, hogy hol is kell keresni a betegség leki okát.Ugy is fogalmazhatunk hogy kaptunk egy lehetőséget ,hogy rendezzük lelki terheinket,megbocsássunk magunknak és másoknak(élőnek és holtnak),meggondoljuk és dolgozni kezdünk önmagunkon,életmódot váltsunk,odafigyeljünk az étkezésre,cselekedeteinkre de legfőképp a gondolatainkraés érzéseinkre.Önsajnálat helyett terveket készítünk,célokat tüzzünk ki magunk elé,a betegséget nagy eséllyel visszafordithatjuk.

A szellemgyógyász energiát közvetít oda ahol a legnagyobb szükség van erre az Isteni gyógyító erőre,elősegitve a gyógyulást,az öngyógyító folyamat beindulását.Ellátja a beteget életvezetési  és gyakorlati tanácsokkal,hogy mielőbb visszaállhasson az Egészséges állapot.

 

 

      Szellemtest