Energiagyógyászat

 

 

Energiagyógyászat

 

  Az Univerzumban minden energiából áll. Minden pillanatban energiát veszünk fel és adunk le. Annak függvényében hogy milyen minőségű és mennyiségű energiát mozgatunk meg testünkben, energiaterünkben, annak függvényében változik az egészségi állapotunk is.

 Az energiagyógyászatot manapság a paranormális gyógymódok közt tartják számon.

Az energiagyógyászatban az ember finomanyagi sikján javitjuk ki azokat az elváltozásokat, amelyek a durva anyagi sikon testi  elváltozásokat okoznak. Mivel minden betegség pszichoszomatikus, az energiamezőben keletkezett sérülések, vagyis a lelki problémák leképeződnek a fizikai testre. Ez megforditva is precizen müködik, megszüntetjük az energiablokkokat, visszaállitjuk az egyensulyt és átiródik a fizikai testre.

 

 

Energia

 

 Az energiát a gondolatainkkal, érzéseinkkel, szándékainkkal és  tetteinkkel irányítjuk tudatosan vagy tudattalan. Legtöbbet tudattalan. Ebből következik hogy negativ gondolatokkal csakis negativ energiákat mozgatunk, romboljuk energiamezőnket és energiaháztartásunkat, a pozitiv gondolatokkal és érzésekkel épitjük energiamezőnket. Az energiagyógyász külömböző technikákkal oda küldi, vezeti az energiát ahol szükség van rá, és arra használja a gyógyító energiát amire a helyzet megköveteli, a harmónia, az egészség visszanyerése érdekében. Az energiagyógyász gyógyíthat kézrátéttel, de nem feltétlen kell a kezét használja, bár ez a legelterjedtebb, hanem bármelyik energiközpontján át tudja közvetiteni az energiát akár távban is.

 Több féle energiát csatornázhat az energiagyógyász, legismertebb a Reiki, de van más erősebb gyógyító energia is, van a 4 szent elem, ami egy jó  energiagyógyász tarsolyában "kéznél"van.

Az energiagyógyász először helyreállitja a harmóniát az energiatestben, harmonizálja az aurát, a csakrákat és következő lépésben a tüneti kezelés következik. Az energiagyógyászatban nincsenek határok, az energiagyógyász tudása a határ csupán. Eltüntethetünk köveket, csomókat, de akár pangó szervek müködésést serkenthetünk, túlmüködéseket normalizálhatunk.

 

Energia

 

Egy kezelés után rögtön az eredmény látható, vagy érezhető. A tartós javulás érdekében többször meg kell ismételni a kezelést, és a kezelt személy élet- és gondolkodásmódjában  változtatást kell eszközöljön, mert ha folytatja azt az életmódot amivel kiváltotta a betegséget, a diszharmóniát,  nem várható tartós gyógyulás. A betegség kiujúl, pl uj ciszta keletkezhet. Az energiagyógyász ennek érdekében életvezetési tanácssal is ellátja gyógyulása érdekében a kezelt személyt.

Itt meg kell jegyeznem hogy minden betegség gyógyítható, ellenben minden ember nem gyógyítható.

Az energiagyógyászat egy nagyon hatékony és szelid gyógymód, de a legtöbb esetben már akkor fordulnak energiagyógyászhoz, ha az akadémiai orvoslás nem tud mit kezdeni. Sok esetben elkerülhető lenne a szike, ha idejében energiagyógyászhoz fordulnánk, mert mellékhatása a gyógyulás.