Kristályok

 

 

 

Az esővizet a sámánok folyékony kristálynak nevezik, tehát ezt a logikát követve a kristály viszont szilárd víz. Ma már tudjuk, hogy a víz és a homok (szilícium) keveredéséből jön létre Földanya alkímiai laboratóriumában. Különleges körülmények szükségeltetnek hozzá. Többek között speciális hőmérséklet, nyomás, mágikus (energetikai) ráhatás; mely körülmények hatására növekszik és fejlődik. Ne feledjük, hogy az egész alkímiai folyamat célja a víz olyan alakzatban, formában való megjelenítése, mely lehetővé teszi az élet forrásának, a víznek, hogy kristályként olyan helyen és módon hasson a létezésre, hogy az a teljesség, tökéletesség felé fejlődjön. A kristályok egy speciális energia hordozói, ezt nevezzük ősrezgésnek. Ezáltal képesek bármilyen energiát, információt, rezgést tárolni, átalakítani, irányítani, gerjeszteni. A bennük lévő ősrezgés, vibráció, energia az élet, a harmónia (Isten) információja.

  Csak természetes kristályokat alkalmazz, a vásárolt, kapott vagy talált kristály tisztítás nélkül nem alkalmazható sikerrel semmilyen energetikai munkára. A kristály bármely energiaformával kerül kapcsolatba, azzal energiacserét végez, a létezésben minden az energia, a rezgés, információ különböző sűrűsödési formája. A legerősebb energia kisugárzása az embernek van, majd ezután az állatok, növények és ásványok, kőzetek következnek.

 A kristályban az utolsó tisztítása vagy keletkezése óta minden információ rögzült, amivel kapcsolatba került, vagyis lenyomatot hagyott benne. Ezeket a felvett információkat a kristályból használat előtt érdemes kitörölni, amennyiben nem akarunk hatása alá kerülni. Az ősrezgés nem törölhető, viszont a felvett információk törlésével felerősödik

 

Kristály és az ember energetikai kapcsolata

 

 Kristályok áldásos hatását, energiáját többféle módon és célzattal használhatjuk, a kristály energetikai, mentális, spirituális és esztétikai hatással bír egész lényünkre nézve. Érezzük a Föld termékenyítő és alkotó erejét , érezzük, ha egy kristály belső rezonanciája, energiája szól hozzánk, és megérint minket. Természet közeli érzést vált ki belőlünk a kristály energiája-rezgése, nemcsak ha hordjuk, de már a kristály látványa is.

 Érezzük az idő és információ telítettséget, az összetartó energiát a kristályok, kövek keménységében, szikrázásában és színében. Szeretnénk szinte önkéntelenül, hogy ha a kristály átadna számunkra olyan energetikai és információs tartalmat, mely energiát magunknak és magunkban kívánunk

 Tudjuk a kristályokról, drágakövekről, hogy milyen drágák és ritkák, ki ne szeretné pl. a gyémánt tiszta, ragyogó keménységét és formáját magán viselni? Mégis úgy gondolom, hogy nekünk, magunknak pont úgy megfelelhet, és inkább szolgálhatja érzelmi és testi egészségünket például egy rózsakvarc, vagy a Jade melegsége és lágy energetikája, mint a gyémánté. Ha kezünkbe vesszük a kristályt, és egy ideig tartjuk, érezhetjük, hogy a kristály energiája melegséget sugároz (melegebbet, mint testhőmérsékletünk), szinte belesimul a tenyerünkbe.

 Érdemes magunknál tartanunk az ilyen kristályt (az auránkban), küvet, mert az adott időben tökétesen harmonizálunk a kristály energetikai tartalmával. Vagy azért, mert erősít az adott kristály energiája, azaz hozzáad-felemeli energia-frekvenciánkat, vagy azért, mert elvesz a kristály negatív energiát tőlünk. Mindenképpen harmonizálja energetikai rendszerünket.

 Hordhatjuk talizmánként a kristályokat, (különösen erős kötődés kialakulása esetén lesz valóban a talizmánunk) és akkor azokat az energetikai tartalmakat ill. jellemzőket fogadjuk be magunkhoz, amit képviselni akarunk és képvisel a kristályunk, vagy például kérhetjük és felhasználhatjuk gyógyító, harmonizáló energia segítségét is kristályunknak. Marokkőként és kiegészítő ékszerként is hordhatjuk, váltakoztatva a kristályokat egyszerűen hangulatunknak és érzésünknek megfelelően, ebben az esetben is érvényesül a kristály energia-harmonizáló hatása. Ha ékszer formájában, illetve magunkon hordjuk a kristályt, semleges illetve természetes eredetű láncot válasszunk hozzá, ha ezüst vagy arany a láncunk, akkor az minél vékonyabb legyen.

 

 

KRISTÁLY TERÁPIA

A programozott kristályok bioenergetikai funkciója

 

 

 Kristályterápia (azaz energetikai harmonizáló célzattal alkalmazott kristályok) elméleti és gyakorlati alapját szintén a bioenergetika alkotja. A szervezet elektromágneses tere reagál a kristály által keltett bioenergetikai, mágneses térre, illetve hatásra. Az energia- rezgéskülönbségből adódó negatív rezgésmintákat kioltja a kristály rezonanciája , azaz, egyensúlyi állapotot teremt. Ezáltal tulajdonképpen egész szervezetünkben, vagy csak egy adott szervben (ahol energetikai eltolódás van), össz-rezgésszint emelkedést hoz létre.
 

 Annyi negatív energiát tud lecsapolni a kristály, hogy egyensúlyba (esetleg pozitív túlsúlyba) kerülnek sejtjeink, és ez energia-rezgésszintemelkedést produkál az egész szervezetre nézve.

 

 

Bár nagy a vélaszték manapság kristályokból,a gyógyítók mégis a Hegyikristályt vagy a Rózsakvarcot részesítik előnyben,ugyanis az ősprogram a Hegyikristányban a HARMÓNIA ,utóbbiban,a Rózsakvarcban pedig a SZERETET. Mivel ha egy kristályt programozunk,az ősprogrammal megegyező,harmonizáló programot vihetünk precizen bele.

Programozhatunk kristályt gyógyításra,autó-,lakás védelmére, anyagiak,vagy társ bevonzására, rezgésemelésre, szinte mindenre ami a javunkat szolgálja.

 

 

 

 

Igény szerint programozott kristály rendelhető,akár hozott anyagból is: kedvenc programozatlan marokköve ,ékszere,talizmánja programozását vállalom.