Szellemsebészet -

                     Szellemgyógyászat

 

 

 

 

            

 

 Ennek a gyógymódnak nagy tudora és művelője Csontos Vilmos  és Mesterem akitől tanultam: Kercselics Imre. Nagyon sok embert gyógyítottak meg már ezzel a módszerrel. Ennél a technikánál a legfontosabb a HIT !

A Szellemsebészethez nem valamilyen valláshoz kötődő hit kell, csupán egyszerű Istenhit. Tehát aki gyógyulni akar, annak valamilyen Teremtő Istenben kell hinnie.

 

A világ egyik legszelídebb lelki, szellemi, módszerét takarja.

A fizikai testben csak a tünetük található. Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés. A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mélytudat szinten. Ekkor az agyfrekvenca 0 - 4 Herz között van.

Az eredmények felülmúlják az emberi képzelet háromdimenziós határait. Éppen ezért meg kell ismerkednünk a negyedik dimenzió működésével. Bárki képes erre, de nem mindenki hajlandó, ezért ez a módszer nem szól mindenkinek és mindenkihez, csak és kizárólag azokhoz, akiknek nyitott a szíve és tudata Isten felé.

Olyan betegségek esetén, ahol a mai racionális ismereteink kevesek emberi megoldásra (értsük ez alatt a mai orvosi és természetgyógyász módszereket), egy magasabb intelligenciához fordulhatunk. Ez a szint mindnyájunknak megadatott, hiszen hordozunk valamennyien egy cseppet belőle és ez nem más, mint a szellem szint. A szellemünk pedig egy csepp a világmindenség nagy szelleméből, azaz Istenből. A szellemgyógyászat során, meditációs szinten kiléptetjük szellemünket a testünkből, és a gyógyító szellemével elmegyünk az Atya, a Szűzanya és Jézus  elé. Ott a szentháromság előtt szellemben letesszük a lelki terheinket, kisebbrendűségi érzésünket, félelmeinket, bűntudatunkat, gyűlöletünket és megtisztult lélekkel elmegyünk szellemben a szellem kórházba. Ott megkapjuk a kívánt segítséget az égiektől és a szellemgyógyászunktól, akit választottunk az úton való kíséretre és a műtét elvégzésére. A jelképes kórházunkba a szellemünk segítségével kijavítjuk, kicseréljük a hibás szervet. Amit szellemszinten kijavítunk, az átvetül a fizikai testünkre.A meggyógyult lélek visszatér szelleme útján a testbe és ott átíródik kívánsága a harmadik dimenzióba is. Az átíródás azonnali is lehet, de van úgy, hogy folyamatosan, akár hetekig íródik át. Amennyiben a gyógyulást kívánó személy nem képes még a meditációra (amiben igen nagy segítséget ad a szellemgyógyász maga is) és annak részleteiben a figyelme összpontosítására, a műtét eredménye is kisebb lehet, vagy eredménytelen.


Ez a módszer nem szól mindenkinek, és mindenkihez. Minden betegség gyógyítható, ellenben nem mindenki gyógyítható. A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak.

 

Ezt a gyógyítást is minden esetben kérni kell. Csak akkor kezelhető valaki, ha az illető maga kéri a segítséget, e nélkül senkibe nem nyúlhatunk bele, akármilyen nagy a baj és bármennyire is szeretnénk segíteni! Kivétel a kisgyermek és a magatehetetlen, kómás beteg. Ilyenkor a műtétet elvégezhetjük a genetikai kapcson vagyis az édesanyán, vagy a gyermeken keresztül is. A módszer gyakorlatilag szinte minden betegség esetén sikerrel alkalmazható, attól függően, hogy a páciensnek mekkora az élni akarása, a hite, mekkora szeretet veszi körül. A műtét sikere nagyban függ a beteg személyétől, gyógyulásában vetett hitétől felkészültségétől, a gyógyító karizmatikusságától, gyakorlatától és legfőképp az Isten akaratától.
Szellemműtéttel segíthetünk betegségeken, változtathatunk életünk minőségén, de az élet hosszán nem nyújthatunk. Ez elrendeltetett, a lélek amit bevállalt azt minden esetben teljesíti.

 

 

              

 

 

Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben Minden betegség a lélekből, vagy szellemből fakad.

A fizikai testben csak a tünetek találhatók.

Az ember három dimenzióban működik. A szellemünk képes egy magasabb dimenzióban is működni, ezzel a technikával a súlyos betegségeket szellemi szinten, magasabb dimenziókban gyógyítjuk.

Szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt.

A gyógyítást a láthatatlan testekben végezzük el: szellemtestben, illetve a lélektestben, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe.

A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik.

A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, ami az egészség feltétele. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka egy súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása.

  Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző lelki harc, amikor az ember faladja. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sőt gyakran kimondják, inkább meghalok de ezt nem tudom, vagy nem akarom csinálni....És a sejteknek memóriájuk van!! Aztán a  feladotot megoldjuk, és már el is felejtettük talán, hogy egyszer feladtuk. Mi igen de a sejtek nem. És jön valami amikor a szervezet kicsit elesik, lehet akár egy nátha is, és a sejtmemória felébred, ők élni akarnak és elkezdenek szaporodni. Hogy hol?  azt jelzi, hogy hol is kell keresni a betegség leki okát. Ugy is fogalmazhatunk hogy kaptunk egy lehetőséget, hogy rendezzük lelki terheinket, megbocsássunk magunknak és másoknak (élőnek és holtnak), meggondoljuk és dolgozni kezdünk önmagunkon, életmódot váltsunk, odafigyeljünk az étkezésre, cselekedeteinkre de legfőképp a gondolatainkra és érzéseinkre.

 Önsajnálat helyett terveket készítünk, célokat tűzzünk ki magunk elé, a betegséget nagy eséllyel visszafordíthatjuk.

  Mindig a beteg gyógyítja meg saját magát, a szellemgyógyász különböző típusú és erősségű energiát közvetít oda ahol a legnagyobb szükség van erre az Isteni gyógyító erőre, energetikai tisztításokat végez a csakrarendszeren és a testen , és más külömböző technikákat használ elősegítve a gyógyulást, az öngyógyító folyamat beindulását.

 Ha a beteg együttműködő, kész táplálkozásán és a gondolkozásmódján változtatni, szinte  szemmel látható a javulás.

 

A Szellemgyógyász ellátja a beteget életvezetési  és gyakorlati tanácsokkal, hogy mielőbb visszaállhasson az Egészséges állapot. Hiszen  azért  borul fel az egyensúly és alakult ki a betegség, mert helytelenül tápláltuk testünket és/vagy elménket.